Старите врагове Георги Илиев и Иво Карамански се сбили насред ресторант “Тримата мускетари”. Босовете на ВИС-2 и “Корона инс” дали воля на омразата си чрез ръкопашен бой в столичното заведение миналата седмица. Двамата силови застрахователи се засекли в заведението и си разменили остри реплики. Размяната на юмруци със сигурност предотвратила стрелбата, защото охраната на двамата моментално наизвадила оръжие. Бодигардовете обаче застанали чинно отстрани в кръг и наблюдавали как се развива боксовият мач между костюмираните застрахователи.
Първоначално гребецът имал превес. Карамански успял да вкара няколко бързи боксови удара на Илиев, разказват очевидци на мелето. Докато Кръстника си свалял сакото обаче, босът на “ВАИ холдинг” го докопал, направил му суплес и го проснал на земята. В крайна сметка Карамански бил по-пострадалият и още лекувал раните си. Шефът на “Корона инс” и бездруго нямал шанс, защото бил дошъл с по-малко охрана, коментираха зрители на зрелището.
Това е вторият случай, когато Карамански влиза в персонален двубой с бившите си съратници от бригадата на борците. Малко след като излезе от затвора през 1995 г. той попадна в същата ситуация при среща със сегашните акционери в СИК Красимир Маринов-Маргина и Дмитрий Минев-Руснака в заведение на бул. “Патриарх Евтимий” в столицата.
“Тримата мускетари” минава за кръчма, в която се събират хората на СИК. Преди няколко месеца в него беше убит италиански мафиот, издирван от Интерпол, който развивал тъмен бизнес у нас. По-късно се разбра, че италианецът е член на мощна фамилия, която търгува с контрабандно оръжие от Албания, а негови роднини имали сериозни позиции в съседна Югославия.