• 1/11/2020

    14C

КОЛКО Е ОПАСЕН ВСЪЩНОСТ ФЕЙСБУК ЗА НАШИТЕ ДЕЦА

Мъж Ви изпраща молба за приятелство. Изглежда достатъчно хубав, затова го проверявате във FB, преди да го приемете. Аха, той има съпруга и просто най-сладките деца. Не го познавате; но той е СЕМЕЕН мъж и неговият профил и информация изглеждат добри; така че приемате молбата му за приятелство.
Идва първият учебен ден на вашето детенце.
Тя изглежда ТОЛКОВА сладка в новия си тоалет и просто трябва да направите снимка и да я публикувате във Facebook, за да могат всички ваши приятели и семейство да я видят.
Толкова сте развълнувани, че „регистрирате местоположението“ на училището й във FB, точно там където правите снимката като казвате … “Не мога да повярвам колко голяма е станала. Времето със сигурност лети. Една горда мама / татко точно тук! “
Междувременно загадъчният човек, чиято молба за приятелство сте приели набързо по-рано, запазва снимката, която сте публикували на дъщеря си в нейния сладък нов тоалет, на телефона си и я изпраща на 60 други възрастни мъже по света с надпис – Американско момиче, възраст 8, кафява коса, сини очи, ID # R8000.
ВИЕ, не само, че предоставихте снимка на вашето малко момиченце на трафикант на деца, вие му предадохте името и точното местоположение на нейното училище на ‘сребърен поднос’.
Отивате да си я вземете в 3:00 следобед; но нея я няма никъде.
Може би не знаете, но вашето скъпоценно детенце вече е продадено на 43-годишен педофил, преди дори да сте напуснали училището тази сутрин; а сега тя вече е на път за Азия с торба над главата, объркана, ужасена и плачеща.
Странен мъж, когото никога не е виждала, я грабва от училище за по-малко от 10 секунди. Тя не знае къде са родителите й, къде отива или какво ще се случи по-нататък, трудно й е да диша и е съвсем сама и ужасена !!!!! И ВИЕ сте й направили това, несъзнателно … Но сега знаете 😳
СПРЕТЕ ДОБАВЯНЕТО НА СТРЕНДЖЪРИ НА FACEBOOK !!!
и
СПРЕТЕ да ПУБЛИКУВАТЕ ВСИЧКО ЗА ЖИВОТА НА ДЕЦАТА СИ във FACEBOOK !!!
* Избягвайте публикуването на детски снимки или в профили!
* Сменете родния си град!
* Не публикувайте градове или местоположения!
Хора, които ви познават, знаят къде живеете!
Моля, споделете това заради всички деца и родители !!!
МОЛЯ, СПАСЕТЕ НАШИТЕ ДЕЦА
Споделете публикацията:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com