Реших да проверя т.нар. ЛЕКАРИ, които пропагандират срещу маските, мерките доколко са лекари наистина  |  iustitia.bg 
  • 20/1/2021

    14C

Реших да проверя т.нар. ЛЕКАРИ, които пропагандират срещу маските, мерките доколко са лекари наистина

Споделете публикацията за да достигне до повече хора тази информация !

Поредната глупост от устата на Мангъровци :

Д-р Георги Тодоров пред novini.bg: “Аз призовавам да се махнат маските в училищата. Родителите да не позволяват да бъркат в носовете на децата им, защото могат да станат страшни бели, а и вирусът, ако го има, не е в носа. Всички останали да си направят имунните тестове, за да се види какъв е имунитетът на нашите хора”.

 

Случайно реших да проверя т.нар. ЛЕКАРИ, които пропагандират срещу маските, мерките, говорят за “измамата КОВИД” и т.н. Те са твърде малко, така, че мога да бъда подробен.
1/ Д-р Георги Тодоров – Русе , съпруг на Галина Тодорова- редакторка на ДАРИК !!! Бивш кадър на БНТ ! Щях много да е учудя ако живее с лекарка. Не знам колко точилки щеше да му е счупила до сега в гърба.
Той е многократно кандидат за председател на лекарския съюз (БЛС), където не е събирал повече от 3 лекарски гласа ! Въпреки това, опитва пак и пак, и пак.
Моят извод, с който не натоварвам никой !
Казали с му : “Сега ще те направим известен и при новото правителство – ти си председател.” Всяка негова профанска дума, несвързана с нито един медицински закон е отразена в Дарик радио, а хората искат да чуят това, което им се иска да е ! Разгледах и миналото му, и той наистина според мен е достатъчно безскрупулен да го направи прескачайки Хипократовата си клетва и труда на всичките си останали колеги !
2/ Антония Първанова ( не знам дали още е лекарка и от колко десетилетия не е практикуващ лекар)…
Евродепуататка, забележете, от Групата на Алианса на ЛИБЕРАЛИТЕ и демократите за Европа…
Тя също се бори на гребена на вълната за гласове на изборите ! Тя не е пропфесионален лекар, а професионален политик. Тя не се храни с практикуване на медицина, а се храни от космическата си евродепутаска заплата.
3/ Атанас мангъров (не е професор, а е доцент – разликата е няколко вагона НАПИСАНИ книги) – даже не е нужно да го характеризирам, защото всеки, лекувал някога някой и гледал поне едно предаване с него, веднага би му дал направление за приходиспансера.
Но аз ще се придържам към фактите.
Разследван няколко пъти за причиняване на смърт по непредпазливост на деца в Първо детско.
Подчинените му лекари ( до един) казват следното: “Ние непрестанно трябва да се караме с него да пуснем антибиотици на деца с температура над 40 градуса, защото той казва, че организмът сам трябвало да справи. Едва ли не, ако не се справи не заслужавало да живее.”
Това го казват подчинените му.
А студентите му в МУ-София казват, че при него лесно се вземат изпитите, или с пари.
Това е моето мнение, всеки има право на такова.
Само дето на вируса грам не му пука от нашето мнение.
Против съм общата карантина, но хората трябва да бъдат предпазливи, а не безхаберни.
Можем да живеем социално добре и да не бъдем преносители !
Ако имахме дисциплина !
Споделете публикацията за да достигне до повече хора тази информация !
×

ХАРЕСАЙ НИ ВЪВ ФЕЙСБУК!