Кирил Петков и "Новите" като "старите" тормозят критиците си в МВР 
Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'wp_external_lib' not found or invalid function name in /home/iustq3cl/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 303
  • 21/10/2021

    14C

Кирил Петков и „Новите“ като „старите“ тормозят критиците си в МВР


Warning: Use of undefined constant php - assumed 'php' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/iustq3cl/public_html/wp-content/themes/usticia/template-parts/content.php on line 35

Кирил Петков заедно с протежетата на Валери Симеонов от СЕК, участвали в „Борисов 3“ дружески в Коалиция „Продъжваме промяната“

– заради тази публикация днес Петър Низамов е привикан в полицията в Бургас с майка си – на 78 години!

Кирил Петков – рамо до рамо с партия – патерица на Борисов и Валери Симеонов!??? Надолу ще цитираме текста на публикациите с разкритията на Низамов за „Продължаваме промяната“.

Кирил Петков – рамо до рамо с партия – патерица на Борисов и Валери Симеонов!

Кирил Петков – рамо до рамо с партия – патерица на Борисов и Валери Симеонов!???
Напоследък все повече се замислям, ние така ли сме се родили, или ни облъчват с нещо в България?

„Продължаваме промяната“ с Кирил Петков … и ръкопляскания, ставания на крака… Каква промяна продължават? Могат да продължат инфлацията, ако това за тях е промяната.

Надявахме се Бойко да отиде зад решетките. Обещанието, с което се довлякоха всичките в Парламента.
Не само, че не е в затвора, не само, че не бил въобще арестуван, та той няма дори едно обвинение или качество на обвиняемо лице по нито един от казусите, които ни навираха в очите като гръмка сензация, разкритие, шок!
За сравнение, през 2014г. поне осъдиха Цветан Цветанов на първа инстанция на 4 години за незаконното подслушване. После като се върнаха ГЕРБ, логично присъдата падна, но поне имаше нещо „черно на бяло“, а сега – едно голо НИЩО.
Този път, обаче – НИЩО. На геврека дупката!
Мяркат ни се само зализаните им и мутри на безпардонни мазници т.нар. „нови“ по телевизията да ни обясняват с огромна усмивка колко умни и красиви били те.
И как да не са усмихнати, тяхнат кошница се плете, а плетачите са глупавият и многострадален народ.
Вие, абстрахирайки се от пропагандата в нета и красивите думи от екраните, УСЕТИХТЕ ЛИ НЯКАКВА ПРОМЯНА?
Аз – да!
Усетих как спестяванията ми се топят от към покупателна способност.
Усетих как хляба се вдигна с мин. 50%, производствените суровини – дървен м-л – увеличение 200% от цената през Януари, стомана, прокат, чугун, всички метали – 300% ! Строителни материали – увеличение – 150-250% !
И да сте чули тези т.нар.“нови“ да говорят какво са предприели срещу кризата и пълзящата нагоре инфлация? НЕ, нали?
Няма и да чуете…
И като някой пита за това, се отговаря с клишета от рода на „Страх тресе кочината“, „Като видят нови и веднага искат да го оплюят“.
Ние сме имунизирани по рождение, не е нужно да се ваксинираме.
Имунизирани сме срещу логическа мисъл, колективистично чувство и далновидност.
Алтернатива – няма, но и с похвали към крадци не постигаме нищо.
Констатин Бачийски
Жоро Манев
Кирил Петков

Направо не за вярване, че уж промяната на Кирил Петков се сдружи с партията на Жоро Манев, която беше дългогодишно протеже на Валери Симеонов и част – първо от „Патриотичния фронт“ от Кабинета Борисов 2 и в „Обединени патриоти“ при правителството на Борисов 3. На всички и ни е ясно поведението на т.нар. „патриоти“- „сол-та..и“ на ГЕРБ, които за това получиха отрицателен вот на предните избори.

Кирил Петков и „Продължаваме промяната“ … На тези избори Валери Симеонов и НФСБ не се явяват, или поне не са заявили стабилна кампания. Това се случва за пръв път от десет години.

Никой, а може би и самията Кирил Петков не вярва, че „тежкият милионер“ Валери Симеонов просто иска да спести от предизборна кампания, защото такава сума – „бълха го ухапала“.
Може би от НФСБ са вече пределно наясно, че българският избирател е вече изцяло отвратен от Симеонов.
Помните изказването му за майките на деца с увреждания. Но тове е само една от многото фигурки, наредили музайката на образа му пред обществото като безпардонен мръсник.
В този ред на мисли, случайно или не, главният партньор от самото създаване на НФСБ и приятел на Валери Симеонов в Бургас – Жоро Манев, създател, спонсор, баща, бащица и т.н. на партия СЕК (Средна Европейска класа), която беше, както казахме горе – част от „Обединени патриоти“ и беше част от министерски съвет при правителството на Борисов 3,
се отказа „уж“ от председателското място на СЕК.

Цирк Балкански!

Кирил Петков и Константин Бачийски

Отстъпвайки поста си на дългогодишното си протеже – Константин Бачийски, СЕК се опитва да играе пред обществото, че няма общо с това лице, известно в Бургас като меко – казано отрицателен герой.
Като пиша за това се сещам за епизода от „Под Прикритие“, в който Джаро обясняваше на Иво Андонов как всички на улицата трябва да разберат, че той се е пенсионирал и новият бос се казва Иво. Разбира се, като му дообясняваше, че перфектно знае кое колко му носи на месец и да не се пробва да го лъже при отчитането на парите. Та и тази работа е такава.
Лица като Жоро Манев и Валери Симеонов биха отвели „кораба“ на дъното на океана, на които и да е избори, която и да е партия.

Кирил Петков залага на компрометираните бивши партньори на Бойко Борисов.

Най-потресаващото е, че тези лица – уж наследниците, а всъщност вероятно марионетки на Георги Манев, са сега съдружници на ПП „Продължаваме промяната“. Т.е. Продължаваме промяната, не с кой да е, ами с партия, зад която, за мен и за всеки, според мен, интелигентен гражданин, стоят Георги Манев и Валери Симеонов. Продължаваме промяната с хора, които вероятно изпълняват безпрекословно заръките на създателя си – Валери Симеонов. Т.е. Продължаваме промяната с Валери Симеонов.

Супер, може ли едно такси до Терминал 1?

Дотук с разсъжденията, надолу са фактите, които сме установявали през годините за Георги Манев, протежетата му и Валери Симеонов, и неговоте протежета.

Факти, на които едва ли е обърнал внимание Кирил Петков. А може би знае много добре и въпреки това е с тях.

Споразумението е вече подписано със СЕК и те вече са част от Коалиция “Продължаваме Промяната“. Ние изчакахме, не повярвахме на слуховете, защото ни се струваха невероятни, но сега след като е факт, не можем да не информираме обществото за тази, за нас – пълна измама и подмяна.

Поредната злоупотреба с доверието на българския избирател.

Коалиция “Продължаваме Промяната“ на Кирил Петков ще е най-малко от 2 партии – Волт и СЕК

За да не получим упреци, че плюем опонентите на Борисов и че едва ли не, не сме писали срещу ГЕРБ, можете да прочетете на дъното на статията колко разкрития сме правили по отношение на ГЕРБ и Бойко Борисов, и то във време , когато казионните медиите на конюктурата вееха с големите ветрила за да правят вятър на ГЕРБ и Борисов. Многократно сме изказвали мнението, което съвпада с това на огромната част на обществото, че Борисов трябва да бъде разследван ефективно и предаден на съд за множество злоупотреби, докато беше на власт. Нещо, което очаквахме от министъра на МВР от служебните кабинети на Радев – Бойко Рашков, но всичко остана на ниво – речи.

Но какво прави Кирил Петков с коалиционните партньори на ГЕРБ от предния кабинет в Коалиция “Продължаваме Промяната“?

На 25 Февруари т.г. преди предишните избори СЕК подкрепя ВМРО и влиза в листите им.

На изборите през 2017г. – Партията на Георги Манев се вля в „Обединени патриоти“, които после станаха коалиция с ГЕРБ и образуваха съвместен Министерски съвет (Кабинет/Правителство).

Тогава Партия СЕК се присъедини към Обединени патриоти.

За тях сме писали доста, нашите статии относно тях можете да четете долу:

А на изборите на Европейски парламент през 2019г. застанаха твърдо зад Валери Симеонов, като тяхна кандидатура за евро-депутат и се мотивираха, че има здрави топки и твърд характер.

 

Само ние от ЮСТИЦИЯ.БГ и Български юридически комитет разкрихме още доста в нашата тема за развитие:

За Жоро Манев, Бачийски и СЕК :

Партията на Валери Симеонов – Георги Манев е съдружник на задържания с Митьо Очите – Бенчо Бенчев

Неизпълнени предизборни обещания на Протежетата на Валери и Жоро Манев в Бургас : Безмитната зона в Росенец Бургас

ПРОТЕЖЕТАТА НА ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ И ЖОРО МАНЕВ В БУРГАС ИЗЛЪГАХА ИЗБИРАТЕЛИТЕ ЗА БЕЗМИТНАТА ЗОНА И ЛЕТИЩЕТО В РОСЕНЕЦ

ЗА Валери Симеонов и НФСБ :

 

 

 

 

 

 

 


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/iustq3cl/public_html/wp-content/plugins/about-author/author-setting/about-author-use-shortcode2.php on line 24

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.