Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'wp_external_lib' not found or invalid function name in /home/iustq3cl/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 303
Красивички и опаснички анкетки онлайн в дистанционното обучение!  |  iustitia.bg 
  • 19/9/2021

    14C

Красивички и опаснички анкетки онлайн в дистанционното обучение!


Warning: Use of undefined constant php - assumed 'php' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/iustq3cl/public_html/wp-content/themes/usticia/template-parts/content.php on line 35

РОДИТЕЛИ ВНИМАВАЙТЕ ❗️❗️❗️

Красивички и опаснички анкетки онлайн в дистанционното обучение!

Без Истанбулска конвенция в Словакия, отхвърлиха я с мнозинство

Предвид прокарваните напоследък, антисемейни антидетски неолиберални политики и закони, призоваваме родителите да бъдат особено бдителни и внимателни кой и на какво обучава децата им, каква информация се подава към тях и каква информация се иска от тях.
Под формата на лични разговори и анкети, дори под формата на игра, Барневерн идеологията, щедро финансирана по грантови схеми и хранеща грантоядни НПО в България, достига все по-успешно и до българските училища и детски градини.

ВСЯКА лична информация, във всеки един момент, може да бъде използвана срещу вас като родител.

Разбира се, тя, информацията, се събира по умел и красив, лукав начин.
Анкетите малко по малко добре обучават децата, да бъдат доносници. “С 1 куршум – 2 заека.” дето имаме една хубава българска поговорка.
В момента, онлайн с дистанционното обучение, се разпространява следната анкетка:

Цитат от страницата на една детска градина, но това се върти и по други градини и училища, дори от онлайн психолозите към училищата.
“”Семеен лексикон”

КОЙ ОБАЧЕ ЩЕ ПОЕМЕ ОТГОВОРНОСТТА ЗА РАЗРУШЕНАТА СОФИЯ… ЗА ЖЕРТВИТЕ.

Първата задача: Да се отговори на въпросите в първите 3 странички от играта “Семеен лексикон”.
Упътване за попълване: Всяка страничка е посветена на опознаването на член от семейсвото, съдържа по 14 въпроса, на които първо отговаря този, който е записан в първата графа след въпроса. Попълват се всички графи на страницата, докато се стигне до последната колонка, на която пише “Точки”. Там се отбелязва “1 точка” при съвпадение в отговорите на възрастен и дете по всеки въпрос и “0”, ако отговорите се различават. Само в първата страничка в “Точки”, на всеки въпрос може да се пишат по “2 точки”, ако отговорът на детето съвпада с този и на двамата родители. Накрая на всяка страничка, може да се отбележи по колко точки са се събрали.
Целта на Играта: Децата да затвърдят представата, как да задават въпроси, за да опознаят по-добре човека пред себе си, как правилно да построяват въпросителни изречения и как да следват определен ред на мислене при обследване на даден обект.
Забавно е да се провери, колко добре се познават хората, които живеят под един покрив!
Втора задачка: към “Лексикона”: Децата да нарисуват “Семеен портрет”.
Бъдете здрави!”

Още веднъж призоваваме за изключително внимание от страна на родителите каква информация се подава към децата и каква се изисква от тях.
Не споделяйте информация от личния ви живот! Това е ваше конституционно право!

Бог да пази българското семейство.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/iustq3cl/public_html/wp-content/plugins/about-author/author-setting/about-author-use-shortcode2.php on line 24

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.