Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'wp_external_lib' not found or invalid function name in /home/iustq3cl/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 303
ЦИГАНИ СМАЗАХА ДЯДО ОТ СЕЛО ТРИЛИСТНИК ЗАРАДИ 100 ЛЕВА  |  iustitia.bg 
  • 24/9/2021

    14C

ЦИГАНИ СМАЗАХА ДЯДО ОТ СЕЛО ТРИЛИСТНИК ЗАРАДИ 100 ЛЕВА


Warning: Use of undefined constant php - assumed 'php' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/iustq3cl/public_html/wp-content/themes/usticia/template-parts/content.php on line 35

Жесток грабеж по време на пандемия се разигра в пловдивското село Трилистник на метри от кметството. Местни цигани вместо да спазват карантината и да си стоят по домовете, разбиха с взлом чужда къща и зверски пребиха пенсионер заради 100 лв. Органите на реда обаче показаха, че не спят и успяха да заловят крадците за 12 часа.

Входът на Трилистник от магистралата беше заварден от жандармеристи с пушки в ръце, а по улиците обикаляше и бус на жандармерията. Изненадващото посещение на обвинител номер едно в държавата и на множеството униформени даде сериозна заявка, че държавата няма да прави компромис и да допуска грабежи дори и в извънредно положение.

“Оправиха” Местан – Дo 10 гoдини зaтвoр зa бaщaтa нa бeбeтo, убитo от него

Гнилите ябълки в съдебната система – Бургаския окръжен съд – СЪДИЯ ЯНИ ГАЙДУРЛИЕВ

86-годишният дядо Христо от Трилистник бе нападнат на 4 април в дома си, след което се обадил на внука си в Пловдив. Инцидентът станал малко след полунощ. Нападателите му нанесли удари по главата. Задигнали са портфейла му, в който имало лични документите и около 100 лева. Само няколко часа по-рано – по обяд, близки на дядото го посетили в дома му, като му занесли храна. 

„Нападнали са го, докато спи. Единият го е бил, другият е тършувал. Ударите са били само по главата и през цялото време са крещели „Давай парите!“. Има отоци по главата. Състоянието му е стабилно, но изпитва болки, затова извикахме линейка да го закара до болницата“, коментира внукът му Христо Васков, който носи и двете имена на дядо си.

Външната врата на къщата била заключена, затова внукът предполага, че са прескочили оградата. Апашите разбили стъклото на входната врата на къщата, за да си отключат с ключа, който стоял на ключалката.

Извършителите на тежкото престъпление в Трилистник са 32-годишният Павел Асенов и 16-годишният Ангел Маринов. Непълнолетният Ангел Маринов е бил осъждан за извършено от него блудство през 2019 г., като настоящото му деяние е извършено в рамките на определения му от съда изпитателен срок на условното осъждане. Престъпниците ще бъдат подведени под наказателна отговорност.

Съседите на дядо Христо продължават да говорят за нападението, описвайки го като жестоко. Притесняват се те да не бъдат следващите жертви, а посегатеслството обясняват с липсата на пари и глада, заради кризисните мерки.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/iustq3cl/public_html/wp-content/plugins/about-author/author-setting/about-author-use-shortcode2.php on line 24

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.